GBP361.06EUR316.65USD268.17CHF269.14AUD203.73DKK42.52JPY2.41CAD210.16NOK33.36SEK31.01CZK12.33PLN73.95HRK42.88RON68.48TRY58.81

Kezdőlap»»Ez a jó pillanat az Amazon-részvények vásárlására

Ez a jó pillanat az Amazon-részvények vásárlására

2018-03-29 06:06napiuzlet.png napiuzlet.com
Van egy jó ajánlatunk, ha olcsó részvényt venne! Az Amazon 5%-ot esett ma.
Az Axios jelentette, hogy Trump az Amazon után menne trösztellenes eljáással vagy az adószabály megváltoztatásával.
„Megszállott az Amazonnal kapcsolatban” – mondta egy forrás az Axiosnak.
A befektetőknek nem kellene meglepődniük azon, hogy Trump megint az Amazon körül ólálkodik. Nem titok, hogy Trump utálja az Amazont. Többször is közölte Twitter oldalán, hogy mennyire utálja a céget. Augusztusban azt posztolta, hogy: „Az Amazon nagy kárt okoz az adófizető értékesítőknek. Ez falvakat, városokat és államokat is megvisel az Egyesült Államokon belül – több munkahely megszűnéséhez vezet.”
Trump arról is posztolt, hogy az Amazon az Amerikai Postában is kárt tesz.
Trump gyakran kritizálja a Washington Post-ot, mely az Amazon vezérigazgatójának, Jeff Bezosnak a tulajdona – és nem az Amazoné. Félreérthetően többször is „Amazon Washington Post”-nak nevezte az újságot.
Tavaly azt írta Twitterén, hogy: „A tény, hogy #AmazonWashingtonPost, melyre néha az Amazon védelmezőjeként utalnak, nem fizet adót, ÁLHÍR!”
Soha nem nevezte az Amazont „no-tax monopoly-nak”.
Az Amazon visszautasította a kommentre való felkérést. A Fehér Ház sajtótitkára Sarah Sanders azt mondta szerdán, hogy a Trump adminisztráció nem fontolgat semmilyen lépést az Amazon ellen.
Akkor miért mentek le az Amazon részvényei?
A technológiai befektetők pengeélen táncolnak az egyre szigorúbb szabályozások miatt, melyek azután következtek, hogy a Facebook azt mondta egy harmadik párt megszerezte 50 millió felhasználó személyes adatait, a politikai tanácsadó cég, a Cambridge Analytica pedig felhasználta ezeket az adatokat a 2016-os amerikai elnökválasztásokhoz.
Trump azt szeretné, ha az Amazon több adót fizetne, mert aggódik a kiskereskedők miatt, akik kifuthatnak az üzletből, mondta az Axios. A barátai azt mondták, hogy Amazon sérti üzletüket és plázáikat, valamint a fizikai értékesítő pontokat, Trump pedig megkérdezte őket, hogy létezik-e trösztellenes- vagy adószabályozás mely segíthetne – mondta az Axios.
„A mai hírek még több olajat önthetnek a tűzre – az Amazon még több szabályozással nézhet szembe” – mondta Daniel Ives, a GBH Insights technológiai elemzője. „Az utolsó dolog, amit a befektetők hallani akartak, az az, hogy Trump megcélozza Bezost és az Amazont a következő hónapokban.”
Azonban ez közel sem biztos, hogy Trump képes lenne megváltoztatni a törvényt, hogy megtorolja az Amazont – akkor sem, ha új dolgot jelentene be. Az Amazon uralja az értékesítő ipart, azonban az Amazon elleni trösztellenes eljárás nem lenne könnyű: nem könnyű bizonyítani a fogyasztók megsértését, mikor az Amazon árcsökkentéssel érvényesül. Az adószabályokat pedig a Kongresszusnak kellene elfogadnia.
Biztos, hogy Trump és az Igazságügyi Minisztérium beperelte az AT&T-t, hogy megakadályozza a Time Warner megvételét trösztellenes alapokon, miután folyton kritizálta azt a megállapodást, és a CNN-ét is. Azonban az nem tiszta, hogy Trumpnak volt-e beleszólása a döntésbe. Az Igazságügyi Minisztérium és Trump is tagadnak bármiféle közreműködést.
A befektetők tehát az Amazon üzletére koncentrálnak, nem a szabályozások lehetséges változtatásának fenyegetésére.
Az Amazon a cég: mely olyan gyorsan nő, hogy amerikai városok dollármilliókat dobnak adókedvezményben, hogy az Amazon megépíthesse második székhelyét. A cég, mely beküzdötte magát az amerikai élelmiszeriparba, uralja a számítógépes ipart és az online vásárlási ipart, valamint Emmy díjakat nyer. Nekünk jó vételnek tűnik.
Kapcsolódó cikkek:
Új hozzászólás Ez a jó pillanat az Amazon-részvények vásárlására
A hozzászóláshoz regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!
Elolvastam és elfogadom a moderálási elveket.Még 500 karaktert írhat!
0 hozzászólás Ez a jó pillanat az Amazon-részvények vásárlására
A kínai részvények ugranak a családonkénti egy-gyermekes szabályozás eltörlésének hírére
A Xerox felfüggeszti eladását a Fujifilmnek
Az Adidas még mindig vezet a Nike és az Underarmour előtt Amerikában
Londonban még nem mondtak le a Bajnokok Ligájáról
Az okostelefon-eladások zuhannak Kínában
A Snapchat részvények újabb újratervezés miatt zuhannak
Az Apple Shazamnak tett ajánlatát az Európai Bizottság vizsgálja ki
A Deutsche Bank véletlenül $35 milliárdot utalt
A legfelsőbb bíróság ejti a Microsoft adatvédelmi ügyét
A brit font emelkedik a dollárral szemben