GBP361.01EUR321.61USD282.46CHF283.94AUD204.61DKK43.09JPY2.50CAD212.68NOK33.05SEK31.13CZK12.37PLN74.65HRK43.27RON68.93TRY52.68
Lagarde: a központi bankoknak digitális valutákat kellene kiállítaniuk
A hazai autómegosztó startup 2018 végére Budapest mellett a legnagyobb német reptereken is elérhető
Az olajárak 7%-ot zuhannak
www.portfolio.hu
Beindult az esés a tőzsdéken: 550 pontos mínuszban zárt a Dow


A hétfői esések után kedden is nagy mínusszal zártak az irányadó amerikai indexek, a Dow mostanra teljesen lenullázta az idei emelkedését, a Nasdaq pedig a bűvös 7000 pontos szint alá került.2...
profitline.hu
Egy milliárd euró körül alakulhat az OTP idei nyeresége
Várhatóan egy milliárd euró körül lesz az OTP-csoport idei egész éves nyeresége - mondta Csányi Sándor, az OTP Bank Nyrt. elnök-vezérigazgatója kedden Budapesten azon a sajtótájékoztatón, amelyen a bank új, innovációs fiókját mutatták be.
profitline.hu
Kimagaslóan teljesít az építőipar
Idén kimagaslóan teljesít az építőipar mind a keresleti, mind a kínálati oldalt tekintve - mondta Pomázi Gyula, az Innovációs és Technológiai Minisztérium helyettes államtitkára az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK) által szervezett VI. Ingatlanfejlesztési napon az MTI-nek kedden Budapesten.
profitline.hu
Rajtunk is múlik, hogyan élünk majd nyugdíjasként
Napjainkban egyre többször merül fel jogosan a kérdés, hogy vajon elég lesz-e a pénzünk nyugdíjasként, fenn tudjuk-e tartani azt az életszínvonalat, amelyet fiatalon elképzeltünk. Az OVB Magyarország egyik korábbi felmérése szerint a hazai lakosság kevesebb mint harmada gondolja csupán, hogy a nyugdíjbiztosításokhoz jár állami támogatás adó-visszatérítés formájában, pedig a magyarok jelentős hányada életszínvonal csökkenést prognosztizál idősebb korára.
profitline.hu
Az ingatlanfejlesztési piac harmadik legerősebb éve lehet 2018
Magyarország felzárkózott a közép-európai régióban második helyezett cseh piachoz a befektetési ingatlanpiaci forgalom alapján.
profitline.hu
A játékpiac az éves bevételének felét érheti el karácsonykor
A játékpiac 45 milliárd forintos éves forgalmának csaknem a felét érheti el az év végi ünnepi időszakban, idén a családok hagyományos áruházi vásárláskor átlagosan 6800 forintot, online vásárláskor átlagosan 8300 forintot szánnak játékokra - közölte friss kutatása alapján a Regio Játékkereskedelmi Kft. kedden.
profitline.hu
Így alakul Magyarország és Szlovénia kereskedelmi forgalma
Magyarország és Szlovénia kereskedelmi forgalma (2001-2017); behozatal; kivitel; milliárd forint
profitline.hu
Eldurvultak az üzemanyagadó emelése elleni tüntetések Franciaországban
A francia kormány tagjai elítélték kedden az üzemanyagadó emelése ellen negyedik napja tartó tüntetések radikalizálódását, az útblokádok emelését és üzemanyagraktárak elfoglalását. Egy úttorlasznál megsérült motoros belehalt sérüléseibe, ő a második halálos áldozat - közölte az este Laurent Nunez belügyi államtitkár a BFM hírtévében.
profitline.hu
46 szervezet csatlakozott a Mesterséges Intelligencia Koalícióhoz
Újabb 46 szervezet csatlakozott a Mesterséges Intelligencia Koalícióhoz (MI Koalíció), amely még ebben a hónapban megtartja első plenáris ülését is.
profitline.hu
Óriáskerék épül advent idejére Szegeden
Tíz emelet magas óriáskerék épül advent idejére Szegeden, emellett szalmalabirintus, fényfestés és szabadtéri jégpálya is várja az ünnepekre készülődőket a Tisza-parti városban - tájékoztatta a Karácsonyi Hetek programsorozatát szervező Szegedi Városkép és Piac Kft. az MTI-t.
profitline.hu
Trump elnök két pulykát részesített kegyelemben hálaadás előtt
Donald Trump amerikai elnök kedden a hálaadás ünnepe előtti hagyomány jegyében kegyelemben részesített két pulykát a Fehér Ház kertjében rendezett ceremónián.
www.napi.hu
Mínuszban állt meg New York
Csökkenéssel zártak kedden a New York-i értéktőzsde irányadó mutatói - írja az MTI. A 30 vezető iparvállalat Dow Jones indexe 551,8 ponttal, 2,21 százalékkal, 24 465,64 pontra csökkent.Az S&P 500-as ... ...
www.portfolio.hu
Még az ideinél is rázósabb év lesz 2019 a Goldman szerint
Nem kitörően optimista a Goldman Sachs a jövő évre - derül ki a 2019-es részvénypiaci stratégiájából. Az S&P 500 emelkedhet jövőre, de csak 5 százalékot, a háztartások és a nyugdíjalapok elkezdik...
trendfm.hu
Az Esport meghódítja a világot
Az Esport az egyik legnépszerűbb sportágnak számít a világon, ha minden videojáték típust egy kalap alá veszünk, akkor egyenesen az ötödik legnézettebb a sorban. Profi játékosok, több százmillió forint összdíjazású versenyek, óriási arénákat megtöltő szurkolók. Bár kétségkívül egyre nagyobb piaca és követő tábora van a játéknak, a társadalmi ellenérzések azért nem szűntek meg az Esporttal szemben.
www.napi.hu
Gyengült a forint
Kissé gyengült a forint a bankközi piacon a főbb devizákkal szemben kedd este a reggeli szintekhez képest - írja az MTI. Az euró jegyzése 321,26 forintra emelkedett este negyed nyolc körül a reggel nyolc ... ...
HÍR BONTÁS 10
Beküldött cikkek Új hír beküldése
Nincs beküldött hír
Lagarde: a központi bankoknak digitális valutákat kellene kiállítaniuk
A hazai autómegosztó startup 2018 végére Budapest mellett a legnagyobb német reptereken is elérhető
Az olajárak 7%-ot zuhannak
Szaúd-Arábia csökkenti az olajtermelést, talán az OPEC is
Az EKB felfüggesztette a máltai Pilatus Bank licenszét
A Samsung fizet alkalmazottjai halála után
Olaszország gazdasága stagnál az eurozóna lassulásával
Britannia bejelentette a technológiai multik adóztatását
Az Apple-t és a Samsungot is megbüntették a lassú telefonok miatt
Shanghai Composite: nagyot ugrik amint a piac támogatást remél