GBP389.62EUR351.17USD312.60CHF330.30AUD216.82DKK47.13JPY2.90CAD230.46NOK32.88SEK33.56CZK13.19PLN78.62HRK46.46RON72.57TRY45.60
Felélénkültek a nemzetközi élelmiszerárak júniusban
A FAO és az EU közösen támogatják szomszédos országok mezőgazdaságait
24.hu
Exkluzív interjú Geszti Péterrel


Vajon hogyan lehet életünk legnagyobb csapásait átélni, újra és újra továbblépni – ezekről is szó esik ebben a beszélgetésben Geszti Péterrel.
www.borsonline.hu
Pesti úti idősotthon: akadozik a nyomozás
Megdöbbentő dolgokkal szembesült a Pesti úti idősotthonban történtek miatti nyomozás kapcsán az ott elhunyt egyik asszony fia, Csüri Krisztián és ügyvédje, dr. Futó Barnabás: az idősotthon dokumentumokkal próbálja igazolni az orvosok jelenlétét, ám a dokumentumok valódiságát az ügyvéd szerint mindenképpen meg kell vizsgálni. Futó Barnabás úgy látja: akadozik a nyomozás, ezért a Fővárosi Főügyészséghez fordult.
24.hu
Kim Dzsongun szerint Észak-Korea tökéletesen meg tudta akadályozni a koronavírus bejutását
Az ország szomszédos Kínával, ahonnan a kórokozó szétterjedt a világban.
24.hu
Felvette a biztonsági kamera, ahogy egy kutya odaviszi az ágyat beteg társának
Tüneményes jelenetsor.
24.hu
Felhőszakadás és zivatarok miatt adtak ki figyelmeztetést, jégeső is jöhet
Csak két megye úszhatja meg az égi áldást.
24.hu
A kormány és a főváros is korlátozná a rövid távú lakáskiadást, átalakulhat a belvárosi ingatlanpiac
A kormány a szállodaipar megsegítése, a főváros az albérletárak elszabadulása miatt lépne. Hiába a közös cél, érdemi egyeztetés nem volt a felek között, hamarosan mégis lecsaphatnak az Airbnb-re.
24.hu
Űrszagú parfümöt csináltak
Édeskés fémes illatként írják le, akik szagolták.
www.borsonline.hu
14 év után találták meg a családanya holttestét
Nem vagyok érintett – mondta pókerarccal a Borsnak még februárban D. Lajos. A férfit most Olaszországban fogták el, és immáron őt gyanúsítják volt élettársa, Koncz Judit 14 évvel ezelőtti meggyilkolása ügyében. Szorul a hurok körülötte, pláne azért, mert most az asszony holtteste is előkerült.
www.borsonline.hu
Rekordfogyás-kísérlet: Kökény Attila is drukkol Gézának
Mivel Rácz Géza szemmel láthatóan szépen fogy Schobert Norbi útmutatásai alapján, az életmód-tanácsadó úgy látta, eljött az ideje, hogy egy életre szóló élménnyel ajándékozza meg pártfogoltját.
cosmopolitan.hu
A Barátok közt sztárja megmentette fia életét
A színésznő félelmetesen közel állt ahhoz, hogy elveszítse kisfiát, Bálintot – a részleteket a legújabb BEST magazinban mesélte el.
cosmopolitan.hu
Mihalik Enikő titokban szakított, de már új szerelme van
4 év után döntöttek úgy párjával, hogy külön folytatják, azonban két hónappal az elválás után rátalált a mindent elsöprő szerelem.
cosmopolitan.hu
Hétvégi szerelmi horoszkóp
Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 3-án is!
www.borsonline.hu
Khloé Kardashian tényleg ennyire hosszúpuska, vagy csak túltolta a Photoshopot?
A Kardashian klán legifjabb nővére, a rút kis kacsából széppé műtött Khloé szebbnél szebbre retusált képekkel látja el rajongóit, ám most mintha kis hiba csúszott volna a gépezetbe, s túltolta volna a Photoshop „hosszú láb”-funkcióját. Persze megvan az esély, hogy csak a lábai számára előnyös szögből, nagyon alulról lett fotózva, ezért tűnik úgy, mintha formás, égigérő virgácsai lennének. S annak is, hogy az alapvetően husis alkattal, vastag combokkal megismert Khloé profi sebészei ezen is tudtak alakítani.
www.borsonline.hu
Sebészi bravúr: egy nap után varrták vissza a férfi levágott péniszét
Nagy bravúrt hajtott végre a Birminghami Egyetemi Kórházak csapata, ugyanis sebészeik nagyjából egy nappal levágása után műtötték vissza sikerrel egy férfi péniszét. A ScienceAlertben publikált esettanulmány szerint ez a leghosszabb dokumentált időtartam, amely után egy vérellátás nélküli szervet vissza tudtak varrni a helyére. A páciens egy 34 éves, paranoid skizofrén férfi, aki úgy akart öngyilkos lenni, hogy levágja a péniszét.
www.borsonline.hu
A fertőzöttek száma 10,7 millió, a halálos áldozatoké 517 ezer világszerte
Világszerte 10 742 416 ember fertőződött meg a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 517 162, a gyógyultaké pedig 5 515 076 a baltimore-i Johns Hopkins egyetem csütörtök esti összesítése szerint. SARS-CoV-2 vírus okozta Covid-19 nevű betegség az Egyesült Államokat sújtja leginkább, ahol 2 699 658 fertőzött van, 128 184-en haltak meg, 729 994-en meggyógyultak. Brazíliában 1 448 753 fertőzöttről, 60 632 halálos áldozatról és 817 642 gyógyultról tudni.  Oroszországban 660 641-re nőtt az igazolt fertőzöttek száma, a halálos áldozatoké 9668-ra, a gyógyultaké 428 276-ra nőtt.
HÍR BONTÁS 10
Beküldött cikkek Új hír beküldése
Nincs beküldött hír
Felélénkültek a nemzetközi élelmiszerárak júniusban
A FAO és az EU közösen támogatják szomszédos országok mezőgazdaságait